torsdag 30 december 2010

Vinn 400kr! ! Också REA!

Året som bara gick...
Hej vänner!
Efter en underbar vecka på Kanarieöarna känner jag mig mer inspirerad än på länge! Nya krafter och nya tag!
Julen gled förbi nästan utan stress, nu är det nya året här! Nästan..
I januari öppnar jag, Tant Grön, webshop!
För att fira att Tant Grön äntligen är tillgänglig för alla, inte bara er i Malmö, pågår en liten utlottning på Facebook. Gilla TANT GRÖN Barn & Retro Secondhand där och du är med och tävlar om ett presentkort på 400kr, gäller både i butiken och på webben. Vinnaren dras när webshoppen öppnar. Lycka till!
Nu är det nya året strax här och TANT GRÖN vill det med starta sin REA! 50% på all rea! Massor av kläder, skor, leksaker, böcker mm!
Missa inte! Tisdagen den 4/1 kl. 12.00
Välkommen!

Hoppas ni fått en mysig helg med era nära och kära!
Gott nytt år!
Kramar Sophie

Ps. Har helt glömt att tacka Petra/Prettoflamingos, alla trevliga kunder och vänner som kom och förgyllde vår dag på Malmöhus julmarknad den 28/11! Tack! Vi ses nästa år igen!

fredag 3 december 2010

Stängt en liten stund..

Hej hej!
Snön faller vit på taken, endast TANT GRÖN har stängt..
Nästa vecka kommer jag att ha stängt i butiken.
Jag laddar upp för ett nytt år, nya idéer och ny WEBBSHOP! Ja, du läste rätt! Webbshoppen öppnar förhoppningsvis i början av nästa år! Det ska bli jättespännande. Att ni alla i vårt avlånga land får ta del av TANT GRÖN! Nästan allt från butiken kommer att finnas där. Tyvärr är adressen inte färdig än, men jag lägger ut den så fort det är klart.
Nått annat som är ganska nytt är min Facebook-sida. Sök TANT GRÖN Barn så hittar ni min sida! Jag kommer att lägga ut erbjudanden och ha utlottningar till dom som följer!
Snart är det Lucia på dagis och i skolan.. Jag har lucialinnen, pepparkaksdräkter och tomteoutfits kvar i butiken. Tänk på att komma i idag eller i morgon, sen är det för sent!

Fotograf Tove M Gunnarsson
Till sist får ni lite fina sommarbilder som min underbara vän Tove M Gunnarsson tog en varm förkväll i augusti. Killarna tyckte det var jättekul och jag är gryymt nöjd med de fina TANT GRÖN-bilderna som blev.
Kolla i Toves hemsida (klicka på Fotograf)! Hon tar fantstiska bilder.

Ha det helt underbart i snöyran!
Kram Sophie