onsdag 27 januari 2010

Fint väder....

Man kan inte annat än drömma sig bort...
Här sitter jag i butiken och tittar ut på ett det galna, fast ganska vackra, snöovädret. Vackert är det om man sitter inne, med en kopp kaffe i handen.. Galet var det när man i detta väder försökte ta sig ut på inköpsrunda i förmiddags.. på en stor cykel vars växlar fryser fast i minusgrader.. Femmans växel, I hate you!
Ännu värre var det väl när jag frågade vad ett jättesnyggt soffbord i teak (ett sånt som jag letat efter såå länge) kostade...
-Äh, dom grejorna är gratis, ta du det..
Va? gratis? Jag såg ju ett brännmärke i det men...
Tror ni då att det fick plats i cykeln? NNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ!!!!
Och nä, det gick inte att ställa undan.. (Hade ju ifs inte hjälpt eftersom vi har sommardäck på bilen)

Jaja, så kan det gå... I morgon ska vi (jag och Thomas... eller mest Thomas) skruva upp hyllor på kontoret så det slipper se ut såhär....

Butiken har kompletterats med lite mer hyllor och vid disken hänger numera en jättesöt Stringhylla och en röd lampa. Kolla vad fint det blev:

Ommöblering i butiken.. Skor och byxor har fått bättre plats och är numera storleksindelat.

Ikväll åker symaskinen fram igen, och lapptäckena kommer att bli färdiga.. Hade även tänkt hinna med att provsy muddjeans och nån mössa kanske..Bilder i morgon..

Sist vill jag påminna om att vi är inne på slutet av januari och nu är det faktiskt bara (?) 2 månader kvar tills det officiellt är vår! Kan inte låta bli att drömma mig i väg på cykelutflykter med familjen, solglasögon, gympadojjor, sol, alla trevliga loppisar och allt annat som man saknar en dag som denna...

Men när på sommaren kan man krypa upp i soffan med en stor kopp te och dra filten upp till hakan? Vi ska egentligen vara glada att vi har 4 årstider..

(Filten du kan svepa in dig i finns i butiken...)

Ha det bra allihopa! Vi ses när ni vågar er ut igen.. /Sophie

1 kommentar:

  1. Oj vad kul!!! Fram tills idag var jag helt omedveten om er existens. Nästa gång jag är hemma i Malmö måste jag försöka hinna med ett besök i butiken. Ser ju jättemysigt ut!!! En butik helt i min smak:)

    http://hillefant.blogspot.com/

    SvaraRadera