fredag 15 januari 2010

YYYYYYYYYYYeees!

Jag är såå lycklig!

Igår kom Galore Weekend hit och tog bilder och berättade att de tänkte skriva lite om butiken och att jag öppnat här! Jätteglad verkligen, för pengar till annonsering finns inte i min tunna plånka... Håll ögonen öppna den 29/1 då Galore ligger innanför din dörr.. Må vara en lokaltidning, men jag glädjs åt det lilla!

Tradera är återigen aktuellt och ca. 50 auktioner ligger uppe i mitt namn. Perfekt att slippa frakten och komma in i butiken och hämta.
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1318775&listtype=1


Kolla bl.a in den superfina Molo-jackan!


En annan rolig nyhet är att Petra nu har varit och lämnat sina jättesöta/fina/tuffa/egendesignade barnkläder i butiken. Märket heter PRETTOFLAMINGOS.
Petra Hägg, som hon heter är utbildad textilingenjör och mönsterkonstruktör och du kan kolla in fler av hennes fina barnkläder på http://www.prettoflamingos.blogspot.com/

Priset för den fina omlottskjortan är ynka 289kr. Passar både till tuffa jeans till dagis och med kjol till kalaset! Det finns ett begränsat antal i butiken men Petra syr gärna upp i den stl. Ni önskar. Ha det bäst!

Sophie

1 kommentar:

  1. Hej igen! Jag lånar din logga från din blogg här, (din överskrift) och lägger ett inlägg i min blogg om det är ok. Det blir ju detsamma som om du skulle skicka den. Eller har du en annan logga? /petra.h

    SvaraRadera