onsdag 17 februari 2010

Möss- frossa....

Jag bara syr och syr! Så himla kul! Första bilden är mitt senaste alster. Sydd för en timme sen... Skulle bara hem om och ta ner tvätten när jag hörde min symaskin viska -"Jag vill jobba"...
Denna söta hätta blev det alltså. Sydd av en väldigt gammal duk med brodyr. I mittenpartiet sydde jag på spets från dukkanten. Fodrad med fleece. Jag tänkte DOP direkt. En söt mössa som passar till en ärvd klänning. Lagom tjock för en kylig kyrka. Eller varför inte till finkappan?
Igår kväll blev så den andra filten i ordningen färdig. Lite mer retrofärger, vit baksida, bra storlek för både ligg- coh sittvagn. 379kr för den. Hittade även ett användningsområde för "helvetesprojektet". Ja, såklart blev det sidorna på en hätta.. Cool va? Tycker den passar lika bra på pojke som flicka. Även den fodrad med fleece. 229kr för den!
Hittade även en bit teddy som fick bli foder på den andra mössan på bilden.
Så kom då äntligen de virkade kakorna på posten! Otroligt välgjorda! Kostar mellan 19(maränger och Oreos)-99kr (prinsesstårtor)

Dophättan - 3-6månader - 179kr
Lapptäcksfilt med fleecebaksida - 379kr
Daisymössan med teddyfoder - 3-6månader - 179kr
Lapphättan - 6månader - 229kr


Underbara virkade kakor för barnens egna lilla lekfika. Tänk dockservisen och dessa...
19-99kr/st

Har någon kanske ett mönster på nån klänning eller nått som man skulle kunna låna?

Hoppas vi ses snart!
/Sophie
1 kommentar:

  1. Shit vad du syr! Det är helt galet! Gillar hättorna och dophättan var ju urgullig! Ha det finemang, nu ska jag ta en sväng till lomma där mina föräldrar bor. Ses! /petra.h

    SvaraRadera