fredag 26 februari 2010

Synd att slänga...

När man klipper mönster blir det ju en hel del spill över. Jag hatar verkligen att kasta saker! Speciellt fina tyger, hur små bitar det än är! Något jag däremot älskar är lapptäcken! Inte avancerade utan med enkla kvadrater. Detta, som jag gjorde igår, blev så fint att jag sparar det! Varsågod Sixten! Du får ha det i vagnen! Kolla så fint det blev!


Alla tygerna är återanvända. Till och med fleecen som jag sydde i som stoppning.
Trevlig helg alles!
/Sophie

5 kommentarer:

 1. Jättefint!! Sixten ser hyfsat nöjd ut:) Jag har oxå jättesvårt för att slänga även den minsta lilla bit. Tyger som jag fått som jag inte ser att jag kan göra några kläder av brukar jag riva sönder och göra stora nystan av. De blir senare till virkade mattor eller något dylikt, men just sånt där småspill som du nu gjort något jättefint av har jag oxå liggande på hög här hemma. Kul att det blev så bra:)

  SvaraRadera
 2. Efter att ha sett vad man man göra med spillbitar hos Helena här ovan sparar jag också på minsta lilla bit :-). Lite större stuvar kan ju också användas till aplikationer eller korta ärmar på klänningar eller dylikt.

  SvaraRadera
 3. Jag sparar också mycket spillbitar har alldeles för mycket just nu. Kanske dags att göra ett lapptäcke, gjorde ett av gamla jeansbyxor som jag blev nöjd. Nu har jag dessutom köpt matta och kniv som underlättar utklippning/utskärning av rutor.
  VIlka söta små mössor du har gjort och omlottjackorna är så fina.

  SvaraRadera
 4. jättefint eftersom jag sett det LIVE :)

  Kul att mössorna kommit till rätta igen...de kände sig lite ensammma på FG!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Ville bara säga att jag har något till dig hos mig:) Kika gärna in.

  SvaraRadera