onsdag 2 juni 2010

RETROTYGER till salu!

Först av allt vill jag tacka simsalabim för vinsten i hennes give-away! Oskar ska få en fin apmössa! Tack!
Sen vill jag berätta om något stort som har hänt! Ja, för det är faktiskt det! Jag bestämde mig i måndags för att äntligen gå och titta på en ny symaskin! En fin Pfaff står nu och väntar på mig hos smått legendariska Gregers sy på Skolgatan här i Malmö. Smått legendarisk har den ju blivit efter att mina 2 syvänner talat så gott om det, tydligen är Gregers THE syaffär (och vem ska man lyssna på om inte sin syguru! Ha ha!) Det blev en begagnad såklart. Varför ska en kines sitta för alldeles för lite lön och bygga en symaskin till mig när det faktiskt finns begagnat?
Ja, och dessutom kostade den en tredjedel! Så nu ska den alltså hämtas ut nästa vecka.
I samband med flytten av tyger och allt annat sy-skröfs, rensade jag ut ordentligt bland tygerna och dessa kommer att säljas på Tradera. Passa på att fynda riktigt fina 70-tals -tyger, påslakan, dukar osv. De kommer att läggas ut i omgångar och de första auktionerna börjar ikväll.
Lycka till!
Jag har fått flera förfrågningar på muddjeans och tyvärr, den gröna mudden är slut. Men jag kommer att försöka få tag på mer och sy upp ett gäng byxor som kommer att bloggas om här och sen läggas i butiken.
Mössor kommer att fixas framåt augusti.
Tack för all positiv respons på både jeans och mössa!
Det värmer och ger inspiration!
Så var då äntligen sommaren här!
Njut!
Kram Sophie

2 kommentarer:

 1. Åhhh! det orange tyget är ju helt underbart! :O Fast det kommer säkert bli alldeles för dyrt för mig. Och visst ja...Greger IS DA MAN! Yeeay!

  SvaraRadera
 2. Hei, hei!

  Så hyggelig at du er med i min give away :)
  Retro er veldig kult...
  Ha en super uke,

  Klem

  SvaraRadera