fredag 3 december 2010

Stängt en liten stund..

Hej hej!
Snön faller vit på taken, endast TANT GRÖN har stängt..
Nästa vecka kommer jag att ha stängt i butiken.
Jag laddar upp för ett nytt år, nya idéer och ny WEBBSHOP! Ja, du läste rätt! Webbshoppen öppnar förhoppningsvis i början av nästa år! Det ska bli jättespännande. Att ni alla i vårt avlånga land får ta del av TANT GRÖN! Nästan allt från butiken kommer att finnas där. Tyvärr är adressen inte färdig än, men jag lägger ut den så fort det är klart.
Nått annat som är ganska nytt är min Facebook-sida. Sök TANT GRÖN Barn så hittar ni min sida! Jag kommer att lägga ut erbjudanden och ha utlottningar till dom som följer!
Snart är det Lucia på dagis och i skolan.. Jag har lucialinnen, pepparkaksdräkter och tomteoutfits kvar i butiken. Tänk på att komma i idag eller i morgon, sen är det för sent!

Fotograf Tove M Gunnarsson
Till sist får ni lite fina sommarbilder som min underbara vän Tove M Gunnarsson tog en varm förkväll i augusti. Killarna tyckte det var jättekul och jag är gryymt nöjd med de fina TANT GRÖN-bilderna som blev.
Kolla i Toves hemsida (klicka på Fotograf)! Hon tar fantstiska bilder.

Ha det helt underbart i snöyran!
Kram Sophie


2 kommentarer:

  1. Underbara bilder!!! Är jättespänd på hur din webshop kommer att se ut:) Men med en fotografvän kan det ju aldrig bli fel...eller hur?!! Har gjort lite reklam för dig hos mig:) Hoppas julmarknaden gick bra? Jag hann aldrig med att titta förbi tyvärr...

    SvaraRadera
  2. en hel vecka...ååååh, Tant Grön-abstinens!

    SvaraRadera