onsdag 17 november 2010

En pingvin, Stålmannen och ljusa framtidsutsikter!

Hej alla!
Kylan börjar dra in över Sverige och julen närmar sig med stormsteg!
Mysigt tycker jag! Mormorsfiltar och te ur fina blommiga koppar.
Halmbockar och pepparkakor.
Myyyyys!
För att riktigt välkomna julen kommer TANT GRÖN och PRETTOFLAMINGOS stå på julmarknaden på Malmöhus den 28/11, första advent. Massor av pepparkakor och julklappstips! Välkomna att göra oss sällskap!


Ville bara visa "prototypen" på nya möss-modellen "PINGVIN". Kommer kanske att dröja innan den kommer sys, men jag tror att det blir lagom till när snödropparna börjar titta fram. Tills dess kan ni se den på min underbara lilla Oskar!
Dessa fina mössor kommer att värma små och stora huvuden i Riseberga och i Oxie.

Oskar och Sixten hade halloween-maskerad på dagis, men jag tycker att de är lite för små för låtsasblod och huggtänder. Som tur är tycker Oskar att Stålmannen är bland det coolaste som finns! Sixten fick vara svartbjörn (men han springer så fort...) Tyvärr fick vi ingen bättre bild... Men jag kan lova att han hade backslick och lock i pannan!


Här hittade jag min nyblivna 2-åring härom morgonen! Skönt att veta att familjeföretaget kommer att leva vidare! Pyssliga Sixten kommer säkert att sitta där om några år och sy sin första mössa! Ha ha!
Hoppas ni får en fortsatt skön höst!
Kram Sophie2 kommentarer:

 1. En sån massa fina mössor!!! Å vilka coola å söta killar sen då...med sytalang dessutom...inte illa:) Ja det var ett tag sen nu, men jag ska faktiskt ner till Malmö nästa helg...var evigheter sen sist! Hoppas jag hinner titta inom:)

  Ha det bäst!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Skönt att veta att familjeföretaget har en framtid :)

  kram/
  tove

  SvaraRadera