onsdag 24 mars 2010

"Asså, gul vill jag ha!"

Äntligen var den klar! Oskars nya säng! Visst blev den jättefin? Efter inspiration från Missiripa frågade vi Oskar villken färg han ville ha på sin säng om han skulle få en likadan. "Asså, gul vill jag ha!", väldigt bestämt. Tur att han har en pappa som är målare! Gult blev det!
Speciellt nöjd är jag med att sängen kommer upp från golvet och att vi kan sitta därunder på kvällarna och läsa gonattsaga! Mysigt med massor av kuddar och täcken att gosa runt i. (Mamma Sophie är väldigt glad att alla deras urväxta påslakan och örngott kom till användning igen. Nu ska det bara upp tavlor och lite tavellister så Oskar får ha sina finaste saker vid sängen, precis som innan.

Och ja, egentligen skulle jag inte köpa mer tyger.. men men.. När det bara ligger där framför en till ett riktigt fyndpris är det svårt att låta bli! Massor av tyg, påslakan, örngott, ett fint band och en jättesöt duk blev måndagens skörd!
och lstan avklarades till söndag kväll.. Så när som på naglarna, det blev aldrig av..
Bra jobbat Tant Grön!
Och förresten blev det faktiskt 8 mössor innan slutet av veckan också. Så det så!

Välkommen våren!
Njut!
Sophie3 kommentarer:

  1. Vilken otroligt fin färg på sängen! Han har god smak, din son. :) Och schyssta tyger du fick tag i.

    SvaraRadera
  2. Sängen lyser gul som solen...och vem vill inte ligga där under och mysa!! Vilka underbara fynd du gjort dessutom:) Blir lite nyfiken på de 8 mössorna...de får du allt ta och visa upp här på bloggen. Visst är det underbart med vår...man får så mycket mer livslust och framförallt energi!

    SvaraRadera