fredag 19 mars 2010

Tja.. en bit på vägen..

Min lista börjar betas av..

Imorse blev det bullbak med Oskar för som vanligt är dom hemma från dagis eftersom det är fredag. Kanske det blir sista fredagen dock.. Man kan ju inte klyva sig, faktiskt! Jag skulle ju så gärna ha dom hemma alltid, men jag måste jobba också.. Känns som att man måste passa på när dom är friska.

I alla fall är en punkt på min lista avbetad...


Massor av bullar blev det! Mycket roligare att ta fram hembakat när man ska fika än att köpa varje gång.. Oskar är mycket stolt!

Det blev även en omlott häromdagen, eller 2(eftersom den är vändbar), det beror ju på hur man ser det (..om man har en lista med krav på 2 plagg..). Den blev inte helt 100 i ärmsluten (vit overlock färster den gröna mudden, så det matchar inte så bra, men det går att vika över mudden) så den säljer jag för 199kr. Inget fel på den annars så gör ett klipp!

I övrigt har jag kramat mina små och Thomas, fotograferat till Tradera.

Detta ska nog gå vägen!

kram Sophie


5 kommentarer:

 1. Åh vad fint och vad duktig du är!!!!
  Jag har precis strykt en sak på min lista, skönt, fredag och allt :)

  Längtar tills barn är friskförklarade (tror inte de är sjuka, men men) och vi kan ses!

  kram och trevlig helg/
  Tove

  SvaraRadera
 2. Mums vad det såg gott ut!!! Hembakat rules...så länge det inte leder till prestationsångest... Omlotten är skitfrän...smart med muddar i ärmsluten.

  Skönt att du kommit en bit på väg med din lista:)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. YEAH! Vilken pärla till modell, ser dock lite "scary" ut på ögonen på fotot! *gaaah* Inget samtal till mig idag! *snyft* Tror bestämt att jag är mer ivrig än de, de har ju mycket att göra, får se det så kanske. Härligt tyg på omlotten förresten. I löööv! Skönt med listan! Trevlig helg på er! Kram p

  SvaraRadera
 4. Helt underbara omlottisar!! Och vilken fantastisk blogg du har, har lagt till dig i min blogglista hoppas det är okej. ;)

  SvaraRadera