onsdag 26 maj 2010

Muddjeans enligt Tant Grön

Hej alla sommartörstande!
Nu får väl ändå värmen komma! Deprimerande när jag fick springa in igen i morse och hämta Sixtens mössa! Öronbarnet får inte bli sjukt igen!
Nu har det faktiskt sytts lite hemma igen! Muddjeans som jag velat göra så länge blev äntligen fixat. Sixten fick ett par ljusa med turkos muddar nertill. Eftersom det var det första paret vågade jag mig inte på fickor.. Men sen blev det ett par till Oskar också och på dom sydde jag fickor. Äntligen har jag och overlocken blivit bästisar och I love it! Bästa köpet alltså! Alla som syr borde ha en.
Har faktiskt även gett mig på att sy en sittvagnsklädsel till en gammal Emmaljunga som jag hittade i källaren, sjukt sunkig! Men fin blev den även om den inte på något sätt blev perfekt...
Bilder kommer..

Sixten i sina nya jeans och sin nya fina traktor-tröja från Småfolk som inhandlades på loppis i helgen för en guldpeng..
Oskar älskar sina nya jeans och helst får kakmonstret matcha.
Jeansen får man gärna beställa och kostar 299kr
Ha en skön solig dag, men glöm inte jackan..
Kram Sophie


6 kommentarer:

 1. Jättesnygga! Tyget ser mjukt och skönt ut.

  SvaraRadera
 2. Superfina!! De ser super gosiga ut! 8-)

  SvaraRadera
 3. Jättesöta, de med bakfickorna är helcoola!

  SvaraRadera
 4. Roligt du gillar jackan! Den är från boken "Sy till mamma och baby - Annacarin Villard från 1984. Solhattarna jag sytt flera stycken av är från Gynther/Solberg: Sy till barnen 62-98 centilång eller 0-4 som jag sett den heter för de flesta! Solhatten med vit botten och " blå rosor" är från annan bok/tidning.

  SvaraRadera
 5. Hejsan!

  Jag skulle vilka beställa ett par muddjeans i stl 98. Maila mig gärna för adress och så vidare. nsignell@hotmail.com

  Mvh Nathale

  SvaraRadera
 6. Traktortröja för en guldpeng låter ju helt otroligt...är det verkligen möjligt?! Båda jeansen var supercoola men Oskars var nog snäppet coolare ändå:)

  SvaraRadera