torsdag 20 maj 2010

Sixtens nya vagn!

Nu är det Sixtens tur! Oskar fick ju en cykel som folk vänder sig om efter.. Då ska väl lille Sixten också få ett vrålåk! till vagn alltså!
Inte använd sedan 70-talet!
Behöver lite uppfräschning men det är lätt att sy en ny klädsel. Tänkte köpa ny vaxduk och försöka behålla 70-tals-känslan med rätt färgkombinationer. Just nu tänker jag grön med rött kantband. Eller kanske Stoff & Stils fina vaxduk som är brun med vita blommor och grönt kantband.. Kanske ni har några förslag?

Nu är det snart dags att kika in i min "bloggbutik"!
I den kommer många av de fina kläderna och prylarna i butiken att finnas. Så att alla ni runt om i Sverige kan handla ni också.
Hoppas att kunna fylla på lite varje dag nu så att butiken kan öppna i början av juni!
Välkomna!
Kram Sophie

3 kommentarer:

 1. ....måske vi danskere også kan få lov at handle i blog-butikken?

  Det er simpelthen de skønneste ting, du finder :-)

  kh
  Trine

  SvaraRadera
 2. Hej! Hoppas allt är bra med dig! Kikar in i butiken i nästa vecka hade jag försökt planera in. En sån vagn åkte jag i när var liten,ärvde efter min storasyrra. Fast den var ärtgrön vill jag minnas. Skitsnygg vagn! Ha det bra! Kram petra

  SvaraRadera
 3. Precis en sån här åkte jag runt i när jag var liten...finns ofta med på bild i våra gamla fotoalbum. Den hade oxå gul klädsel! Den är superfin!! Vad kul att du ska öppna webbutik... Jag och lilla A tittar nog inom dig i anslutning till nästa helg:)

  SvaraRadera