fredag 23 april 2010

Buggan vårfin!

Så, nu är nya väskan sydd, och Bugaboon vårpimpad!
Egentligen köpte jag det gröna tyget som gardin på Myrorna. En jättesöt gardinkappa med bågar nertill och vitt kantband. Älskade den direkt! Men tyvärr var den 2 dm för kort för killarnas rum. Jag blev jättebesviken! Men så såg jag för ett tag sen att knappologi hade sytt denhär fina väskan. Jag tyckte modellen var helt underbar. Tänkte direkt på den när jag kom på att gardinen skulle få bli en väska. Innertyget är från Åhléns och massor av fickor fick det bli inuti. För jag är en sån som alltid har för mycket med mig och aldrig hittar det jag ska ha!
Tyckte kombon grönt/gult blev riktigt vårfint och till sommaren matchas den med den knallgula sommarsufletten till bugaboon som jag bara längtar efter att ta fram. Vill man inte hänga väskan på vagnen hänger man den snett på ryggen. Älskar den!


Igår kväll blev 3 beställningar äntligen färdiga! 2 jeansmössor till 2 tjejer och 2 klänningar till en liten namne som gillar rosa. Gav henne 2 alternativ på tyg. Jag gillar helt klart den orange/rosa mest.Också blev alltså tyglagret städat härom dagen och nu ligger allt färgsorterat.
Lådorna fick jag av en snäll granne som hade tänkt köra dom till tippen. Nu är allt sorterat.
I morgon är det loppis! Det ska bli sååå kul! Sommarens (vårens) första riktigt stora!
Ha en riktigt mysig helg!
Kram Sophie


2 kommentarer:

  1. Wow vilken underbar väska, verkligen vårigt tyg och speciellt i kombination med det gula kantbandet!! Omlottklänningarna är ju oxå helt ljuvliga. Tycker oxå bäst om den orange/rosa! Avundas din ordning i tyghyllorna:) Tycker absolut att ni ska jobba på en till...ingen garanti att det blir en tjej dock...haha!!! Hoppas du får en härlig loppis-dag! Jag är med dig i tanken:)

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Hittade just hit, åhh vad mycket fint du har! Kommer att kika in här igen. Avundas Malmö-borna som kan komma till din fina butik :)

    SvaraRadera