lördag 24 april 2010

Oskars nya cykel!

För några veckor sen var vi hela familjen på en kvartersloppis lite avsides, vi hittade den på vägen till en lekplats som vi skulle "utflykta" till.
Visst är det då man alltid gör sina bästa fynd?
Thomas och Oskar tröttnade efter ett tag och gick till lekplatsen istället. Sixten och jag gick vidare och rotade i lådor och prutade. Plötsligt såg jag VRAKET (bild 2). Tänkte direkt att Thomas kommer ju att sucka rätt djupt när han ser denna rishög, så jag lät den stå. Sixten och jag gick till lekplatsen och mötte upp resten av familjen. Var ju ändå tvungen att nämna vraket för Thomas som direkt sa att han trodde att jag tyckte att det var en rishög. Så vi mer eller mindre sprang tillbaks till adressen som jag faktiskt kom ihåg.. KÖPT! Nu har Thomas gjort underverk! Jag trodde faktiskt aldrig att den skulle bli så fin! Det blev premiärtur idag och jag undrar om jag sett Oskar så stolt någonsin!
Visst är den gryym!

EFTER!
FÖRE

Kram /Sophie

9 kommentarer:

 1. Lyllos Oskar som har supermom & superdad :)

  /tove

  SvaraRadera
 2. Wow vilken make over!!! Superfin och Oskar ser verkligen superstolt ut. Det är ju inte så konstigt...nu kan han cykla lika ståndsmässigt som mamma:) Ni får cykla ut och göra fynd tillsammans nu! Apropå fynd...gjorde du några kap idag? Hoppas det var trevligt...vädret var ju alldeles underbart!

  SvaraRadera
 3. Helt fantastisk!!! Ni har en säker köpare om ni någon gång skulle vilja sälja och om ni hittar ngt liknande vrak vill jag ha!!!!!!!!!!!!! Behöver lite info från dig ang bra loppisar...verkar som du har koll, det har inte jag. Lovar att inte köpa dina fynd ;)
  Hälsn Mia

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk händig man du måste ha! Cykeln är ju precis som ny och mer därtill! Grattis till fyndet!

  SvaraRadera
 5. det där var nåt av det läckraste jag sett på länge!

  SvaraRadera
 6. Lyllo dig som hittade ett sånt fint "vrak"! Å lyllo dig som har en sådan händig man som kunde se vrakets dolda skönhet o plocka fram den så. Vilket toppjobb han har gjort. Å lyllo killen som fått en sån fin cykel. Jo han ser stolt ut å det med rätta =)

  SvaraRadera
 7. Wow vilken tuff cykel!! En sån skulle jag vilja haft. ;)

  SvaraRadera
 8. Vilken drömhoj! En sådan hade vart perfekt att ha ner till stranden i sommar...

  SvaraRadera
 9. Läste om alla dina fina loppisfynd! Jag är en riktig loppisälskare! Kommer att köra igenom/förbi Malmö på vår semesterresa från finland till legoland i början av juni. Sku vara roligt om du kunde berätta om ngn bra loppis vi kunde besöka då. Behöver förstås exakt adress så vi hittar dit med gps:en=). Sku behöva vara en loppis någonstans utanför malmö, alltså inte i centrum för dit lär jag nog inte få gubben min att köra =)

  SvaraRadera