lördag 3 april 2010

IKEA? What?

Andra projektet är färdigt! Snyggt va!
För 2 år sen köpte vi denna säng till Oskar på IKEA, för vi tyckte att det var det enda vettiga alternativet (priset..). Den var i lackad furu och vi gillade den egentligen inte alls. Men så fixade vi alltså den andra sängen till Oskar, så denna blev tom. Sixten som nu är närmre 1,5 är lite stor för spjälsängen. Så Thomas köpte färg och fixade! Så snygg den blev! Tyget i gaveln är Plastisocks "Äppellunden", pricken över i:et tycker jag, att den matchar så bra med den svarta brädan.

Oskar älskar sin säng och myshörna! Killen har äntligen fått en lugn plats i rummet där han kan sitta och läsa sina böcker ifred. Den ska kompletteras med ett draperi i 2 delar som man kan dra isär som en gardin. Av ett gammalt Barbapapa-tyg från 70-talet som jag fyndat på Tradera!
Ha en riktigt mysig avslutning på påsken!
Sophie

2 kommentarer:

  1. Det blev superfint!! Kul att få lite ideér om hur man kan göra om sängar då vår lilla snart också får byta ifrån sig spjälisen. ;)

    SvaraRadera
  2. Hej! Underbar blogg du har! Jag skulle vilja köpa den röda meandiklänningen i strl. 74/80 som du har på Tradera, men jag bor i Finland... Skulle det gå att ordna?

    (granqvist.eva(at)hotmail.com)

    SvaraRadera