fredag 28 maj 2010

BLOGGBUTIKEN börjar ta form!

Nu börjar äntligen bloggbutiken ta form. Lite kläder och skor är redan till salu. Mest till dom allra minsta än så länge, men det kommer mer hela tiden. Har massor med 70-talskläder som är fotograferade men inte där än. Snart nog..

VÄLKOMNA!

Raindrops keep falling.. Tyvärr öster det ner och sumpade helt mina planer på att göra min stora flytt.. Alla tyger och symaskiner ska nu till butiken och jag ska sy när tid finns. Det är ofta på dagarna när jag sitter här framför datorn som jag får mina idéer och inspiration. Sen går hela dagen och jag går hem till barnen och myser med dom, nattning (som ibland tar flera timmar) Puh.. Sen ska det diskas och fixas.. Ofta är orken slut vid 21-22-tiden och soffan lockar mer än att sy.

Nu ska det alltså sys..

Kläderna kommer att läggas i blogg-butiken. Fortsättning följer..

Här kommer också en helt underbar bild på sötnos-Sixten när vi var i Folkets Park för ett par veckor sen. Den coola orange fiberpälsen är från 70-80-talet och inköpt på loppis veckan innan.
Mössan har lilla jag sytt, det var min första så märket kom lite långt upp men på de följande sitter det nere ovanför kanten.
kram Sophie

6 kommentarer:

  1. Hej Sophie! Vilken cool mössa! Lilla Sixten ser störtskön ut! Såg att du länkat till min blogg under "syguru" Hi hi...så kärt av dig! Ha en toppen mysig helg och ta det lugnt på loppisen imorron. Själv ska jag titta på en modevisning av eleverna på Tillskärarakademin, ska bli jättekul att se deras examens kollektion. Förra året var jag på scenen och visade vår slutkollektion. Denna gång ska det bli skönt att sitta i pupliken! :) Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare: supersnygg mössa! Vilken hit!

    SvaraRadera
  3. Hej Sophie!

    Jag vill ha Oskars jeans (grön mudd eller om du har ngt annat förslag på lager) i stl till Milo samt mössan! Fast mössan måste nog köpas 2 st av så bröderna får varsin, eller hur? Fast du kanske inte säljer mössorna än? Hoppas :)
    Jag ringer i veckan och gör en korrekt beställning!

    Åh vad du är super super superduktig!!!!
    /Tove

    SvaraRadera
  4. Och supersöt bild på Oskar glömde jag ju skriva :)

    SvaraRadera
  5. Jättefin mössa hörrödu och vad roligt med bloggbutiken!!! Blir nog ett perfekt komplement till butiken:) Hann ju naturligtvis inte med dig denna gången:( Försökte verkligen på lördagen men A krånglade och syrran ställde till det lite... Nåja, det kommer fler tillfällen! Har en utmaning till dig hos mig:)

    SvaraRadera
  6. Återigen: toksnygg mössa! Vill också gratulera till vinst i min utlottning. En apmössa kommer på posten!

    SvaraRadera